Uitleg voor ondernemers

 

Het Corona Kwartje is bedacht om u als ondernemer een boost te geven voor het herstel van uw zaak. Vanuit de consument zijn er vele enthousiaste reacties dat dit een initiatief is waar zeker draagvlak voor is, consumenten willen graag iets voor uw als getroffen ondernemer doen en dit is een tastbare manier, het geld gaat niet in een pot of fonds maar ze weten zeker dat het rechtstreek daar komt waar het de consument wilt steunen.

Een snel rekenvoorbeeld:

100 consumpties per dag, 6  dagen in de week levert in een periode van 3 maanden € 1.800 euro belastingvrij op om uw zaak de nodige boost te geven.

Wij hebben tafelkaarten geproduceerd waar de onderstaande tekst in drie talen op te vinden is:

Hoi!

Zit je lekker? Smaakt het? Is het fijn? Mooi zo! Daar doen we het voor! We hebben jullie gezelligheid gemist! Maar helaas ook een groot deel aan inkomsten. Je kunt ons helpen door een ‘Corona kwartje’ per consumptie extra af te rekenen. Dan kunnen wij je onze service en gastvrijheid blijven bieden! Ter info; het ‘Corona kwartje’ komt ten goede aan de ondernemer, eventuele fooi is voor onze medewerkers.

Thnx!

 

Wellicht is het een idee om met meerdere ondernemers samen te bestellen zodat de verzendkosten gedrukt kunnen worden.

U heeft daarbij de keuze uit twee pakketten of u kiest voor losse promotieartikelen. U betaalt eenmalig voor de aanschaf van de producten. Alle ‘Corona kwartjes’ komen volledig ten gunste van uw onderneming. Bij het pakket van uw keuze ontvangt u een begeleidende brief hoe u de campagne het best kunt toepassen.

Aangezien er voor het ‘Corona kwartje’ geen product of dienst wordt verleend (deze rekent u immers al regulier af) is er geen btw over verschuldigd. U kunt het dus zonder btw aan uw gasten berekenen. Omdat het ‘Corona kwartje’ uw omzet verhoogt dient er wel inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting over te worden afgedragen.

Ons advies is om het “Corona kwartje” als extra artikel in uw kassasysteem te zetten. Bij het afrekenen telt u het aantal genuttigde consumpties en slaat dit aantal ook als “Corona kwartje” aan. Een voorbeeld:

4 koffie á € 2,20 (9% btw)
6 tap, fluitje á € 2,70 (21% btw
10 Corona kwartje á € 0,25 (0% btw)


Goede zaken en een spoedig herstel!

Pakket A

  • 1 raamsticker (25 cm)
  • 5 A4 posters
  • 25 tafelkaarten (3-talig)
  • gratis verzending

 19,95

Pakket B

  • 2 raamstickers (25 cm)
  • 10 A4 posters
  • Kleine stickers op vel (6,5 cm)
  • 25 tafelkaarten (3-talig)
  • 100 bierviltjes
  • gratis verzending

 29,95